Ciuperci umplute

de Miha in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2009 | 10603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 2 catei usturoi
  • 100 g cascaval
  • 6 felii sunca de pui
  • 1 lingura smantana
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile se curata si se spala.Se indeparteaza coditele,care se toaca marunt.Evident ca eu le-am robotit! :))

Se pune ceapa tocata marunt la prajit in cateva linguri de ulei de masline.Nu se rumeneste,doar cat sa devina sticloasa.Se adauga coditele tocate si usturoiul pisat.Se adauga si rosia decojita si taiata cubulete.

Se pune si lingura de smantana si se mai dau cateva clocote,pana scade putin.Se sareaza si pipereaza,dupa gust.

Cu acest amestec se umplu ciupercile.Se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se acopera cu cate un "capac" de sunca si se presara cu cascaval ras,din belsug.

Dam tava la cuptor,la foc mediu,pana se rumenesc.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Pasiune pentru bucatarie 1

05.11.2010, 14:35

am pus si eu 5 furculite,arata tare bine,dar tot nu as mancadoar in pizza pot sa fac sacrificiul de a manca,la fel si cu maslinele

Angelina_Elena 1

31.05.2012, 09:17

cat de bine arata!

Miha 1

31.05.2012, 10:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitive clatite pane