Ciuperci umplute pe pat de cuscus

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2018 | 1927 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g cuscus
  • 200 g sfecla rasa
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g carnati afumati putin picanti
  • 500 g ciuperci
  • ierburi de Provence
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pe pat de cuscus:

Tocam cubulete carnatii si ii amestecam cu branza de vaci si ierburi de Provence, dupa gust.

Umplem ciupercile cu acest amestec si le dam la cuptor pentru circa 10-15 minute.

Intre timp punem cuscusul intr-un vas, adaugam apa fierbinte si sare, amestecam cu o furculita si il acoperim. Dupa 5 minute este gata.

Radem sfecla cruda, o amestecam cu cuscusul, ungem un vas cu putin unt sau ulei, punem amestecul si dam la cuptor pentru circa 15 minute. Putem servi cald sau rece. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pe pat de cuscus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1335 puncte

laura_n

1150 puncte

oanapl

1077 puncte

MotanLaOale

1077 puncte

mihaelar63

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui tiganesc la punga