Ciuperci umplute pe pat de friptura

de marinicayou10 in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2012 | 1949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE pentru 2 portii
  • 8 ciupercute
  • 2 fripturi -poate sa fie pulpa de porc,ceafa,cotlet
  • o felie mica de cotlet de porc sau pulpa de porc
  • o ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura de smantana
  • 8 bucatele mici de cascaval
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pe pat de friptura:

In primul rand,curatam ciupercutele si rupem coditele.Taiem cubulete mici carnita.Ceapa si usturoiul le tocam marunt.Punem putin ulei intr-o tigaie,adaugam ceapa si carnea.Calim bine.Adaugam coditele de la ciuperci tocate,nu foarte marunt.Mai lasam 4-5 minute pana se patrund toate,apoi adaugam usturoiul,sare si piper.

Punem compozitia intr-un castronel si adaugam o lingura mare de smantana si amestecam.Smantana va lega putin compozitia si va da un gust mai bun.Umplem ciupercutele cu aceasta compozitie si le punem intr-o tava unsa cu ulei si dam la cuptor pana cand se patrunde putin ciupercile.
Intre timp,incingem o tigaie,punem putin ulei si prajim cele 2 fripturi.

Cand sunt gata ciupercile,le punem putin cascaval deasupra si mai lasam 2 minute la cuptor pana se topeste cascavalul. Asezam friptura in farfurie,iar ciupercile deasupra

Ps: nu va faceti griji pentru tava....lasati-o la inmuiat cu apa calda,apoi se va curata perfect :)

Pofta buna!!

 

RETETA IN IMAGINI

Ciuperci umplute pe pat de friptura-0
Ciuperci umplute pe pat de friptura-1
Ciuperci umplute pe pat de friptura-2
Ciuperci umplute pe pat de friptura-3
Ciuperci umplute pe pat de friptura-4
Ciuperci umplute pe pat de friptura-5
Ciuperci umplute pe pat de friptura-6

COMENTARII (12)

Lau

Lau 1

09.02.2012, 11:16

bune

marinicayou10

marinicayou10 1

09.02.2012, 12:30

Multumesc au fost forte bune
Nadia, poti sa mananci patul ala ..dar nu mai este

MIUTA

MIUTA 1

10.02.2012, 11:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!