Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult
Aveam o banana care statea degeaba si vazusem mai demult clatite cu banane pe undeva.
Au iesit super super bune.
Pentru umplutura: Gem de gutui ciocolata topita
Faina se cantareste si se pune intr-un bol inalt. In mijloc punem oul, praful de copt si sarea, zaharul si turnam treptat laptele.
Se pune la sfarsit uleiul, esenta de vanilie si coaja de portocala.
Banana o pasam cu o furculita si o punem in compozitia de clatite, amestecam bine si daca mai este nevoie mai punem lapte.
O tigaie de ceramica o ungem cu ulei, punem compozitia de clatite, le prajim pe ambele parti.
Dupa ce am facut toate clatitele incepem sa le umplem,cu ce dulceata preferati, le aranjam pe o farfurie si punem deasupra ciocolata topita.
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult