Clatite cu crema de branza si gem de prune

de aziz in Dulciuri, 31 Oct 2011 | 2599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • lapte(300ml)
  • faina alba
  • zahar(dupa gust)
  • 50 gr unt topit
  • zahar vanilat
  • un praf de sare
  • gem de prune cu scortisoara si nuci
  • peltea de prune
  • crema de branza dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu crema de branza si gem de prune:

Preparam compozitia pentru clatite amestecand ouale cu zaharul ,zaharul vanilat ,sarea si laptele;adaugam apoi faina iar la sfarsit untul topit.Compozitia trebuie sa aiba consistenta smantanii pentru frisca. Incingem tigaia(de preferinta teflon) o ungem cu un penson cu niscai ulei si adaugam cate un polonic din compozitie .Coacem pe ambele parti si continuam pana terminam compozitia.Umplem clatitele cu crema de branza si gem de prune......restul e poveste :))))!!!


 

RETETA IN IMAGINI

Clatite cu crema de branza si gem de prune-0
Clatite cu crema de branza si gem de prune-1
Clatite cu crema de branza si gem de prune-2
Clatite cu crema de branza si gem de prune-3
Clatite cu crema de branza si gem de prune-4
Clatite cu crema de branza si gem de prune-5
Clatite cu crema de branza si gem de prune-6
Clatite cu crema de branza si gem de prune-7

COMENTARII (52)

aziz 1

03.11.2011, 18:10

deliciousflavours

aziz 1

03.11.2011, 18:11

Miuta acum si eu mor de pofta

aziz 1

03.11.2011, 18:12

in lipsa de altceva Kamy

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41