Clatite cu duleata de cirese (hultoane)

de iri_iri in Dulciuri, 17 Iul 2012 | 1350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500ml lapte dulce,
  • 500ml sifon,
  • 2 lingurite zahar,
  • 3 oua,
  • 3 linguri de ulei ,
  • faina cat sa iasa un aluat un pic mai subtire decat smantana si dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu duleata de cirese (hultoane):

pentru inceput adaugam laptele intr-un vas ,peste care adaugam si sifonul.  

separaT ouale le batem cu zaharul dupa care le adaugam peste lapte.  

apoi adaugam faina iar la final turnam in compozitie si uleiul si lasam sa se odihneasca compozitia cam 30 de minute.     

din compozitia rezultata luam cu un polonic mai mic si turnam in tigaie formand foi subtiri de clatite pe care le coacem pe ambele parti.      

dupa ce s-au copt foile de clatie ,le ungem cu dulceata si daca se poate sa le servim cu un pahar de lapte caldut. 

pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Clatite cu duleata de cirese (hultoane)-0
Clatite cu duleata de cirese (hultoane)-1
Clatite cu duleata de cirese (hultoane)-2
Clatite cu duleata de cirese (hultoane)-3
Clatite cu duleata de cirese (hultoane)-4
Clatite cu duleata de cirese (hultoane)-5

COMENTARII (18)

iri_iri 1

18.07.2012, 17:20

va servesc pe toate cu drag si multumesc!

Sim0na 1

18.07.2012, 20:27

La clatite inainteee

iri_iri 1

18.07.2012, 20:48

simona,multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04