Cocktail cu whisky

de nadina73 in Bauturi, 8 Aug 2010 | 5358 vizualizari

 

Vara la evenimenet in aer liber si nu numai ,este indicat sa fie foarte rece la servire.Insa trebuie consumat cu prudenta si moderatie.

 

INGREDIENTE

  • 100 ml whisky
  • 30 ml sirop de capsuni
  • 30 ml gaseosa
  • 3-4 cuburii de gheata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail cu whisky:

Se pun cuburile de gheata in pahar dupa care se toarna whisky ,gaseosa si sucul de capsuni.

Gaseosa la gust este ca si sucul de lamaie sau sprite ,dar aici se foloseste la foarte mult cocktailuri,vinuri,,,,,,,,,,,,,,,,,

Se serveste foarte rece dar moderat.

Daca serviti un pahar la cantitatile scrise sus la ingrediente sa aveti la indemana si un pat sau o saltea

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cocktail cu whisky 45603
retete culinare - Cocktail cu whisky 45606
retete culinare - Cocktail cu whisky 45607
retete culinare - Cocktail cu whisky 45608
retete culinare - Cocktail cu whisky 45609

COMENTARII (48)

nadina73 1

12.08.2010, 22:12

ralucaelena gaseosa am specificat e o bautura gazoasa ca si sucu de lamaie sprit execta asa are gustudar aici se foloseste foarte mult

mena29 1

13.08.2010, 12:52

Eu rad si fara sa beau ceva,daca mai si beau...o sa-mi placa mult salteaua(sa dorm pe ea la ce te-ai gandit)

adry88 1

18.05.2011, 21:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S