Compot rapid

de cristinutanicolita in Sirop / Compot, 4 Sep 2014 | 814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 mere
  • 2 pere
  • 100 g mure
  • 500 ml apa
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot rapid:

Merele si perele se spala , se indeparteaza mijlocul lemnos si se taie.

Intr-o cratita se pune apa cu zaharul se amesteca si se pun la fiert.

Dupa cateva clocote se adauga fructele si se lasa 3-5 min, apoi se ia de pe foc.

Se adauga zaharul vanilat, se amesteca si se lasa la racit.

Pofta buna! 

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi orice fel de fructe .

2

Se poate adauga si un praf de scortisoara.

COMENTARII (7)

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

05.09.2014, 12:47

Rocsi

Rocsi 1

05.09.2014, 19:58

babi5

babi5 1

08.09.2014, 09:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!