Conopida impanata cu cascaval, la cuptor

de RODIMUR in Mancaruri de legume, 23 Ian 2019 | 4154 vizualizari

COMENTARII (22)

Merisor 1

23.01.2019, 21:10

Ce frumos s-a gratinat!

Rahela Velicu 1

23.01.2019, 21:27

vasimur 1

23.01.2019, 22:16

RODIMUR 1

23.01.2019, 22:22

Da, e tare frumoasă, Merișor, conopida asta împănată... Mulțumesc frumos!

RODIMUR 1

23.01.2019, 22:22

Mimi,

-Licurici- 1

24.01.2019, 07:40

Ce bine sună!

PopaAngela 1

24.01.2019, 08:09

Adauga comentariu...

-Marius- 1

24.01.2019, 09:25

RODIMUR 1

24.01.2019, 09:41

Mulțumesc frumos, Laura! Mă bucur mult că-ți place...

RODIMUR 1

24.01.2019, 09:41

Angela,

RODIMUR 1

24.01.2019, 09:42

Mulțumesc mult, Marius!

kytz 1

24.01.2019, 13:43

Ce culoare frumoasă are! Și sigur e grozavă la gust!

RODIMUR 1

24.01.2019, 14:13

Da, Kytz, e grozavă...! Atât doar că este delicat de lucrat cu ea, ca să nu-i distrugi inflorescența, în timpul fierberii și a împănării... Îți mulțumesc frumos pentru apreciere!

Panacris 1

24.01.2019, 19:30

RODIMUR 1

24.01.2019, 19:39

Cristina, mulțumesc!

Rocsi 1

24.01.2019, 20:37

RODIMUR 1

24.01.2019, 21:06

Rocsi, mulțumesc!

mihaelar63 1

25.01.2019, 17:07

Ce frumos este gratinata

mihaelar63 1

25.01.2019, 17:09

Rodica incearca sa pui la fiert 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu . Am invatat trucul de la o unguroaica batrana .

RODIMUR 1

25.01.2019, 18:46

Bine, Mihaela, mulțumesc pentru sfat! Așa voi face data viitoare, pentru că eu am încredere în beneficiile bicarbonatului. Cred că bicarbonatul va face conopida mai puțin fragilă, așa cum se întâmplă când țin fructele (căpșunile, în mod special) în apă cu bicarbonat, atunci când fac dulceață și ele devin mai ferme și rămân întregi.

dantes 1

28.01.2019, 09:45

Buna!

RODIMUR 1

28.01.2019, 10:53

Așa este, Dantes... Mulțumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Conopida pane la cuptor