Cookie Bars

de laylalala in Prajituri, 26 Aug 2011 | 1847 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta intr-o noapte pe net si mi-a placut mult. Aluat de cookies intins intr-o tava mai mare, copt apoi taiat in cubulete sau in orice alta forma ce se poate. Enjoy! :)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr unt (de cel putin 80% grasime), la temperature camerei
  • 350 gr zahar brun
  • 4 oua
  • semintele de la 1 pastaie de vanilie
  • 600 gr faina amestecata cu 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 200 gr fulgi de ciocolata cu lapte
  • 200 gr fulgi de ciocolata amaruie
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cookie Bars:

1.       Incinge cuptorul la 180°C.

2.       Bate untul cu zaharul apoi incorporeaza cate un ou pe rand. Adauga semintele de vanilie si amesteca bine. Inglobeaza apoi faina amestecand pana la omogenizare. Adauga fulgii de ciocolata si amesteca.

3.       Intinde aluatul intr-o tava (patrata sau dreptunghiulara) usor inalta si da la copt 35-45 minute [ana cand aluatul este usor rumen. Dup ace s-a copt, scoate prajitura din cuptor si las-o sa se raceasca complet apoi taie din ea cubulete.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cookie Bars 122628
retete culinare - Cookie Bars 122629

COMENTARII (6)

adry88 1

26.08.2011, 18:10

vreau si eu macar o bucatik

Rocsi 1

26.08.2011, 19:00

Lau 1

29.08.2011, 13:15

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21