Copanele de pui cu cartofi si rozmarin

de diaconta in Pui, 17 Apr 2011 | 6306 vizualizari

 

Vorba Gabitei ,parca tot carnita de pui e cea mai buna.O mancarica potrivita pentru o zi de Duminica linistita.

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe inferioare de pui
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura crema de branza
  • 1 lingurita sos dulce acrisor pentru friptura
  • morcovi
  • 1 lingura miere de albine
  • supa de pui
  • condiment de pui
  • boabe de piper
  • cartofi
  • sare
  • rozmarin
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu cartofi si rozmarin:

Pulpele se spala,se sterg cu un prosop,se condimenteaza.Se face un amestec din mustar,crema de branza si sosul dulce-acrisor.Se pun pulpele intr-un vas termorezistent si se ung cu amestecul de branza si mustar.Se pun morcovii si supa de pui.Se pune si mierea peste pulpe si presaram boabe de mustar si rozmarin.

Punem la cuptor aproximativ 45 de minute pana cand se rumenesc frumos.

Cartofii ii curatam,ii taiem felii mai mari,condimentam,adaugam crengute de rozmarin,punem apa cu putina vegeta si ii punem la cuptor pana cand se inmoaie bine.

A fost un pranz delicios .

Pofta buna!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Copanele de pui cu cartofi si rozmarin 99112
retete culinare - Copanele de pui cu cartofi si rozmarin 99113
retete culinare - Copanele de pui cu cartofi si rozmarin 99115
retete culinare - Copanele de pui cu cartofi si rozmarin 99116
retete culinare - Copanele de pui cu cartofi si rozmarin 99117
retete culinare - Copanele de pui cu cartofi si rozmarin 99118

COMENTARII (142)

diaconta 1

08.10.2011, 22:03

ce hlizeala pe cinste a fost la pulpele astea doar baietii au fost mai retinuti

diaconta 1

08.10.2011, 22:04

cris2711


17.04.2011, 15:41
io´s aia cu pulpele la vedere rad si ma tin de scaun sa nu cad ,esti mortala Gaby tu esti un pachet complet gatesti perfect ,ai umor de calitate si fara tine nu ar exista bucataras.ro
unde-i Gaby,sa se umfle-n pene

DIANA B 1

10.10.2011, 10:36

Si cu miere ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21