Cordon Bleu

de Oana in Mancaruri cu carne, 11 Apr 2009 | 2909 vizualizari

 

Rulourile din carne pot fi facute din piept de pui sau din pulpa de porc, dupa preferinte.

Eu le-am facut din pui. Hai sa vedem de ce mai aveam nevoie!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • cateva felii de sunca (kaizer sau costita)
  • cateva felii de cascaval
  • o mana de ciuperci (la borcan)
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • marar uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:



Pieptul de pui se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele si presaram peste el sare.



Sunca o taiem fasiute subtirele, cascavalul il taiem betisoare (merge si ras), iar ciupercile taiate feliute le clatim cu apa rece si le lasam la scurs.



Pe o bucata de pui asezam intr-o parte cateva feliute de sunca, 2 betisoare de cascaval si cateva ciuperci, apoi rulam strans si fixam carnea cu 2 scobitori, sa nu se desfaca la prajit.



Pregatim trei boluri, unul cu ouale batute, unul cu faina siunul cu pesmet. In oua adaugam sare, piper, boia si marar uscat.



Rulourile se prajesc in baie de ulei incins, le trecem intai prin ou, apoi faina, iar ou si pesmet. Dupa ce le-am prajit pe toate scoatem cu grija scobitorile si le asezam pe un platou.



Noi am mancat cu o salata verde cu castraveti si ceapa verde si un dressing din ulei de masline, otet balsamic si sare.




 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cordon Bleu 727
retete culinare - Cordon Bleu 728
retete culinare - Cordon Bleu 729
retete culinare - Cordon Bleu 730
retete culinare - Cordon Bleu 731
retete culinare - Cordon Bleu 732
retete culinare - Cordon Bleu 733
retete culinare - Cordon Bleu 734
retete culinare - Cordon Bleu 735
retete culinare - Cordon Bleu 736
retete culinare - Cordon Bleu 737
retete culinare - Cordon Bleu 738

COMENTARII (1)

babi5 1

14.12.2014, 16:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!