Corn cu Nutella (Finetti)

de Maria68 in Dulciuri, 9 Apr 2012 | 5809 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina alba
  • 1 cub drojdie(50g)
  • 200 ml ulei
  • 6 linguri zahar
  • 1 pliculet zahar vaniliat,
  • putina sare
  • lapte pentru framantat
  • nutella sau finetti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corn cu Nutella (Finetti):

Se pun intr-un vas toate ingredientele si se framanta cu lapte pana se obtine un aluat potrivit(nu foarte tare).Se imparte aluatul in doua ,intr-o  jumatate se pun 3 linguri de cacao.Se lasa la crescut 1 ora. Din fiecare aluat se face o rulada pe care o taiem in 6-8 bucati(eu am taiat-o in 6).Bucatile astfel taiate le intindem cu sucitoarea.

Din fiecare aluat se face o rulada pe care o taiem in 6-8 bucati (eu am taiat-o in 6). Bucatile astfel taiate le intindem cu sucitoarea.Se suprapune foaia alba peste cea maro si mai trecem o data cu sucitoarea peste ele pentru a se lipi mai bine.Foaia astfel obtinuta se taie in 8,pe fiecare bucata se pune nutella sau finetti ,dupa care se rasuceste. .

Cornurile le asezam intr-o tava unsa cu ulei si se tine 15 minute in cuptorul incins foarte bine.

In sfarsit sunt scoase din cuptor!!!!Va invit cu drag sa va serviti din aceste cornuri absolut delicioase!!!!!!!!


 

RETETA IN IMAGINI

Corn cu Nutella (Finetti)-0
Corn cu Nutella (Finetti)-1
Corn cu Nutella (Finetti)-2
Corn cu Nutella (Finetti)-3
Corn cu Nutella (Finetti)-4

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

10.04.2012, 11:55

ce bine arata

Maria68 1

10.04.2012, 13:07

Multumesc mult, dragele mele

irena 1

10.04.2012, 17:34

Delicios si aspectuos !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20