monica, hai, da-mi, ca io c-o mana iau cu alta dau)).
diana, cu cat le lasi mai mult cu atat sunt mai bune. rar iti vad ochisorii
boss, da, da, au iesit bune c-ai pus tu mana pe cutie, nu?
dia, tu ce vrei mah, platita pe post bufon?)))
dana, asa e, ca nici ele nu-s perfecte, nici io))))
medi, fac mama, fac ca mi-a placut sa le fac..si mai ales pentru tine
marieta, multumesc.
Nadina, am dezghetat din congelator hribi, stiu ca esti fan ciuperci, insa nu am mai apucat sambata sa facca aia voiam sa ti-o dedic dar ma bucur ca si asa surpriza a fost bine primita. Inca o data te imbratisez cald si-ti urez toat ce-i bun pe lume!
Eluca, la multi ani frumosi si tie!
adina, multumesc
vanila, din camara bucatarasilor. 50 galbeni..parca)) sunt 10 mici si 5 mari; sunt suuper si nu se prinde deloc pe ele. mai nu le-as fi spalat))
mena...stii lectia perfect. 10! (CORNETE) )
aluatul e cu drojdie. nu se intareste dupa o zi ? unele aluaturi cu drojdie in ziua prepararii sunt moi si pufoase dar in urmatoarele zile se intaresc.astept raspuns. multumesc.
Flor, nu
E exact invers
Acest aluat, cu cat sta mai mult, depozitat in loc uscat si rece, cu atat e mai fraged.
Imi amintesc, in copilarie, ca mama facea cornetele cu 2-3 zile inainte de sarbatori si cu o zi inainte le umplea cu frisca, sau mai facea ea o crema cu cacao.
Dar, iti recomand, pentru a fi si mai fragede , pune cate 250 gr de smantana, untura, margarina. (250 de fiecare).
Atunci cand le rulezi, pe cornete, inainte de coacere ai grija la grosimea aluatului. Sa nu fie mult prea gros dar..nici subtire.
Sa-mi zici cum au iesit
Bine zici Gaby,referitor la frisca,am promis azi ca nu o mai folosesc,ultimele dati cand am folosit-o a fost muuuuuult prea dulce,dar cea din smantana mi s-a intamplat sa nu mi se bata cum trebuie