Cornulete

de Constelatialeu in Dulciuri, 1 Feb 2013 | 10934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g untura
  • 1 pahar lapte
  • 25 g drojdie
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura
  • rahat,gem amestecat cu nuca macinata,dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete:

Drojdia cu putin lapte caldut si o lingura de faina, se face o maia si se lasa 10 minute la crescut. Untura o frecam cu zahar, adaugam ouale si apoi maiaua. Incorporam bine totul, adaugam si restul de lapte si apoi faina. Framantam bine un aluat care se poate intinde. Lasam sa se odihneasca cca 1/2 ora si apoi intindem foaie, taiem patratele pe care le umplem cu rahat, gem, dulceata,c e preferam. Intr-o tava cu hartie de copt asezam cornuletele si le dam la cuptortul preincalzit. Cand sunt gata le pudram cu zahar.

 

COMENTARII (19)

Mirela_Tilvescu 1

02.02.2013, 01:06

Ca la mama acasa...

lia maria 1

02.02.2013, 16:40

foarte fragede si bune

diana_k 1

02.02.2013, 20:25

imi plac cornuletele

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D