Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de diaconta in Prajituri, 9 Oct 2010 | 30505 vizualizari
diaconta 1
Adriana
mena29 1
Dia cum am lipsit am ratat dar sunt sigura ca mai ai,cornuletele din ce stau sunt mai bune,se fragezesc asa ca ...
Asa-i Mena.cornuletele fragede sunt mai bune daca stau doar ca noi nu reusim sa le pastram
Cris2711 1
migaloase cum zici dar se merita
chiar merita Cris
am salvat reteta,imi trag cu ochiul rau de tot
Cris,aluatul cu Mascarpone sau cu crema Philadelphia iese foarte fraged. La fel ca si coca asta http://www.bucataras.ro/retete/boccelute-delicioase-29191.html,mai mare dragul sa lucrezi cu ea
Dia acum nu am nici Mascarpone, nici Philadelphia in casa,dar ma bate gandul sa le prepar pe sambata
Cris,sigur o sa va placa si eu vreau sa le fac iarasi
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 14:07
de laura_n 7
ieri la 20:19
de gaby_duceag 8
ieri la 18:28
ieri la 15:45
de Caty 2
ieri la 14:16
10 comentarii
de Miha 9
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
de - Andreea - 7
vasimur
MotanLaOale
Bucataras Medi 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Cristi Roman 1
stelianaioana 1
teodora 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!