Cosulete cu carne

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 3822 vizualizari

 

Ceva gustos si rapid,care te poate scoate din incurcatura cand pica musafirii pe nepusa masa....

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj bella
  • 300 g carne tocata
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • marar -in functie de preferinta,mai mult sau mai putin
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu carne:

Pregatim umplutura,ceapa taiata marunt,morcovul ras pe razatoarea mica si carnea tocata,toate le punem in tigaia cu ulei si le calin cca 15 min,pana isi schimba culoarea si se inmoaie.Transferam totul din tigaie intr-un castron,adaugam mararul tocat,punem sare si piper dupa gust si amestecam bine,apoi adaugam 1 ou si un albus de ou si omogenizam.

Foietajul il taiem cu un pahar in 12 bucati ( exact cat pentru 12 forme  de silicon).Fiecare bucata o ungem cu ulei pe ambele parti si asezam in formele de silicon,apoi punem in fiecare forma umplutura si deasupra partile care au ramas dupa ce am taiat foitajul,ungem cu galbenus si dam la cuptor cca 20-25 min.Se pot servi cu kechup,sunt bune si calde si reci.

 

TIPS-URI

1

galbenusul pentru uns l-am diluat cu putin lapte

2

se pot folosi si alte condimente,fiecare dupa preferinte

RETETA IN IMAGINI

Cosulete cu carne-0
Cosulete cu carne-1
Cosulete cu carne-2
Cosulete cu carne-3
Cosulete cu carne-4
Cosulete cu carne-5
Cosulete cu carne-6
Cosulete cu carne-7
Cosulete cu carne-8
Cosulete cu carne-9

COMENTARII (36)

Alinutza80

Alinutza80 1

15.06.2013, 15:42

Corinuta

Corinuta 1

15.06.2013, 20:27

Foarte fain arata, sunt tare de efect!

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 21:56

arata minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!