Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii

de vio_dreams in Porc, 28 Feb 2013 | 3614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cotlet porc cca 1,5 kg
  • 2 rodii
  • 200 ml apa
  • 1 plic piper verde
  • 1 lingura usturoi granulat
  • praf sare dupa gust
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura otet balsamic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii:

Strivim usor piperul verde si il amestecam cu praful de usturoi si  sarea. Frecam bine cotletul cu acest amestec si il impachetam in folie de aluminiu.

 Punem cotletul in tava si turnam apa, astfel  incat sa ajunga cam pana la jumatatea lui. Punem cotletul la cuptor pana ce scade toata apa, apoi scoatem cotletul din folie. 

Scoatem  semintele  de rodie si le punem intr-un vas. Acoperim cu apa si dam in cateva clocote. Pasam bine, pentru a-si lasa tot sucul, apoi strecuram. Punem  sucul rezultat inapoi in vas,  adaugam otetul balsamic si mierea, apoi  punem pe foc pana capata consistent unui sos. 

 Ungem cotletul cu jumatate din sosul de rodii si il introducem in cuptor  inca 15-20 minute. 

Il acoperim cu folie de aluminiu si il lasam sa se odihneasca cateva minute pentru a-si lasa aromele. 

Taiem felii si servim cu sosul de rodii ramas.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii-0
Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii-1
Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii-2
Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii-3
Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii-4
Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii-5
Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii-6

COMENTARII (15)

mihaelam90

mihaelam90 1

12.12.2013, 18:52

O bunatate!

Pushaa

Pushaa 1

17.12.2013, 11:04

abstract01

abstract01 1

18.12.2013, 17:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!