Covridog

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2013 | 9014 vizualizari

 

Daca tot am vazut ca este la moda covridogul , am zis sa incerc si eu .
Au iesit buni tare!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml apa calda
  • 15 gr de drojdie proaspata(jumate de pachetel de 25 gr)
  • un praf de sare
  • 1 lingura zahar
  • 300 gr faina
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 10 bucati de cremvusti
  • 1 bucata carnat picant
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog:

Aluatul

Apa calda se pune in castron , se pune drojdia si se amesteca pana se dizolva.

Se adauga sarea si zaharul.

Apoi se adauga faina in ploaie , amestecand sa nu se faca cocoloase,se framanta pana obtinem un aluat nelipicios care poate fi intins cu sucitoare, daca mai trebuie faina mai punem.

La final se adauga uleiul si se framanta pana se incorporeaza in aluat.Se lasa la dospit 30 min.

Se presara faina pe masa si se intinde foaia cu sucitoarea, se taie fasii de 2 cm .

Se aseaza cremvustii si se ruleaza , la fel si carnatul .

Se pun in tava cu hartie de copt , se mai lasa la dospit 15 min.

Se unge cu ou si se da la cuptor la foc mediu 30-35 min.

 

POFTA BUNA

TIPS-URI

1

Se poate presara pe ei mac sau susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

iry-gabriela 1

26.06.2013, 15:41

Geanina87 1

26.06.2013, 21:42

asa de buni

Dea_Dea 1

26.06.2013, 22:39

Pupici , multumesc!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Covridog