Cozi de raci cu paste

de ianculubita in Fructe de mare, 30 Oct 2011 | 5419 vizualizari

 

Dupa atata amar de vreme,am putin timp sa mai trec si pe la aceasta minunata "familie",sa va spun ce am mai facut.

 

INGREDIENTE

  • 1kg de raci
  • 3linguri ulei de masline
  • 200g paste
  • 2catei de usturoi
  • 6rosii cherry
  • 1lingura de busuioc uscat
  • 1ardei iute
  • sare,piper
  • 1/2pahar cu vin alb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozi de raci cu paste:

Racii curatati(doar cei vii),se oparesc cateva minute in apa cu sare,se scot iar dupa ce s-au racit,se scoate carnea de la coada si de la clesti;

pastele se pun la fiert conform instructiunilor de pe pachet;

intr-o tigaie se pune uleiul la incins,se adauga usturoiul intreg,se prajeste fara sa se arda apoi se scoate;

se adauga ardeiul taiat marunt, cozile,vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul se adauga rosiile intregi sau jumatati,se condimenteaza,se adauga pastele scurse,se amesteca pentru a se intrepatrunde aromele si se serveste ornate cu busuioc verde.

 

RETETA IN IMAGINI

Cozi de raci cu paste-0
Cozi de raci cu paste-1
Cozi de raci cu paste-2

COMENTARII (8)

-Miti- 1

30.10.2011, 23:21

vreau

mamaieelena 1

11.11.2011, 21:15

minunate cozile de raci

andreea_angelo 1

14.11.2012, 17:50

foarte buneeeeeeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04