Crap cu sos de rosii si usturoi

de Oana in Crap / Caras, 17 Ian 2010 | 16161 vizualizari

COMENTARII (21)

ANCA 1

17.01.2010, 18:12

simplu si gustos

Oana 1

17.01.2010, 18:55

Vii la o portie?

Adinuta 1

17.01.2010, 19:10

ce buun pare!! o sa fac si eu! multam de reteta

mihaelar63 1

17.01.2010, 19:19

sa-l mananci cu ochii nu alta
sunt topita dupa cum ai aranjat cartofii

Oana 1

17.01.2010, 19:56

Ma bucur ca va place Adinuta, sa stii ca am primit cartea, iti multumesc mult de tot

Adinuta 1

17.01.2010, 21:23

Ti-a zis Gusti ca plangeam nebagata in seama? ma bucur ca a ajuns la tine

Oana 1

17.01.2010, 22:19

Nuuu, nu mi-a zis...plangeai??

Miha 1

17.01.2010, 22:36

Si eu plang... Dupa o portie de peste cu usturoi.

Teo 1

17.01.2010, 22:47

macar putin sos a mai ramas si pentru mine?de cateva zile sotul meu ma roaga sa pregatesc peste;cam toata lumea vrea peste, n-am incotro.

danygospodina 1

18.01.2010, 09:46

Miha, mii-i dor di tini. Hai sa ne intalnim si sa plangem impreuna. si sa papam impreuna peste cu usturoi.

rivka 1

18.01.2010, 11:07

Oana 1

18.01.2010, 11:15

Mai fetelor, mai am, ca fuse mare peshtele, asa ca hai la o portioara

Oana 1

18.01.2010, 12:34

Si sa va spun care-i treaba cu protzapul, acum am aflat si eu...reteta mi-a dat-o prin telefon prietena mea si nu am inteles eu bine cum sta treaba...Deci, pestele NU se taie pe burta, ci se taie pe spate, se "cracaneaza", se scot maruntaiele si se spala, apoi se pune in tava cu solzii in jos, desfacut!!! Iar sosul de rosii si unsturoi se pune peste carnea pestelui si sigur iese mult mai bun asa!!!!!! Data viitoare o sa fac cum trebuie

Swanheart 1

18.01.2010, 13:25

De ce nu se poate taia normal pe burta, si cracana in tava , cu carnea in sus? Arata f bine, si asa cum l-ai facut tu!

Oana 1

18.01.2010, 14:54

Swan, nu stiu sa-ti zic...asa se face la Tulcea la protzap si am vrut ceva original...n-a, nu mi-a iesit cracanatu' ca nu am inteles tehnica prin telefon...mi-am dat seama apoi cum trebuia...poate merge si cum zici tu, nu stiu....cred ca se aseaza mai bine in tava taiat pe spate.

ionix 1

18.01.2010, 16:24

ceva in genul asta am facut si eu de revelion... bun bun super bun

dicarmencitta1957 1

19.02.2010, 20:53

Superb arata,sunt sigura ca a fost foarte bun si pozele sunt de foarte mare efect.Felicitari.Eu sunt fan peste.

Oana 1

19.02.2010, 23:05

Multumesc, Carmen, chiar a fost suuuper bun! o sa incerc cu un peste cu mai putine oase, e delicios sosul!

Sylvia 1

19.02.2010, 23:53

Vai ce minunatie am gasit si pun reteta la favorite. Cum ziceai si tu mi-am facut si eu o lista cat China ce sa fac daca sunt pofticioasa si e plin de mancaruri bune .

Oana 1

20.02.2010, 20:54

Daaaa, si eu sunt pofticioasa rau!!

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de icre de crap