Crap pe pat de cartofi la cuptor

de vero_closca in Crap / Caras, 4 Mai 2010 | 13135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 crap
  • 3 cartofi mai mari
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 1 ardei galben si unul rosu
  • 3 rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de patrunjel
  • putin ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap pe pat de cartofi la cuptor:

se curata,se spala si se portioneaza pestele.cartofii se curata,se spala ,se taie rondele mai groase si se pun pe fundul unei tavi unse in prealabil cu ulei.se aseaza pestele deasupra,apoi se adauga ardeii taiati rondele , rosiile felii si cateii de usturoi intregi.se presara sare si piper dupa gust,se toarna putin ulei deasupra ,se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins pt 30 minute.

pasta de tomate se amesteca cu 2-3 catei se usturoi taiati marunt,patrunjelul tocat ,piper si o cescuta de apa si se toarna peste peste dupa expirarea celor 30 minute.se introduce tava la cuptor pt inca 15 minute ,de aceasta data fara folie,pt ca pestele sa se rumeneasca!este o reteta delicioasa,pestele este fraged iar cartofii moi si foarte gustosi! pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Crap pe pat de cartofi la cuptor 30127
retete culinare - Crap pe pat de cartofi la cuptor 30128
retete culinare - Crap pe pat de cartofi la cuptor 30129
retete culinare - Crap pe pat de cartofi la cuptor 30130
retete culinare - Crap pe pat de cartofi la cuptor 30131
retete culinare - Crap pe pat de cartofi la cuptor 30132
retete culinare - Crap pe pat de cartofi la cuptor 30133

COMENTARII (5)

susu 1

04.05.2010, 22:53

super, 5 furculite. noi mancam foarte sanatos, peste si legume la abur. salvez reteta

nadina73 1

04.05.2010, 23:30

ela mersi mult sincer axcuma ma vazut ai dreptatedar am pus , inca nu am patit dar daca ma lasa memoria asa repede e bai maredar uite acula ma rezolvat problema gata le-am pus

Criscros 1

05.07.2011, 23:00

Excelent
Tocmai am terminat de mancat
Ms de reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18