Crema de ton

de Valentina_vali in Ton, 8 Dec 2012 | 2928 vizualizari

 

Usoara dar consistenta,se poate servi pe paine ca aperitiv sau oricum v-ar place.

 

INGREDIENTE

  • o conserva de ton maruntit in suc propriu;
  • 50 g de unt;
  • 1 pateu ,se poate folosi si pateu de post;
  • sare,piper.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de ton:

Se freaca bine untul sau margarina pana cand devine moale si cremos,se adauga apoi pateul si se amesteca in continoare.Tonul scurs se adauga si el si se omogenizeaza compozitia.Se potriveste de sare si piper,si gata.

 

RETETA IN IMAGINI

Crema de ton-0
Crema de ton-1

COMENTARII (12)

Valentina_vali

Valentina_vali 1

08.12.2012, 21:47

ma bucur ca va place.multumesc de aprecieri

adry88

adry88 1

09.12.2012, 12:31

gustos

Sim0na

Sim0na 1

09.12.2012, 14:37

cred ca-i tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!