Creveti cu usturoi

de Alinutza80 in Peste, 19 Mar 2012 | 1967 vizualizari

 

Imi pare rau ca nu am facut poze dupa ce i-am terminat, dar nu am mai apucat.

 

INGREDIENTE

  • 1kg creveti
  • 1 capatana de usturoi
  • 1/2 pachet unt pentru prajit
  • patrunjel uscat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu usturoi:

Intr-o tigaie se pune untul la topit. Crevetii se tamponeaza cu un prosop de bucatarie sa nu mai aiba apa, apoi se pun in tigaie cand untul este incins. Se prajesc pe ambele parti. Apoi se adauga ustoroiul tocat si se mai calesc putin impreuna. Se adauga patrunjelul si sare dupa gust, apoi se pune un pahar de apa si se lasa putin sa se inabuse.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Creveti cu usturoi 152915
retete culinare - Creveti cu usturoi 152916

COMENTARII (14)

Alinutza80 1

23.03.2012, 18:17

Multumesc

Bya Ralu 1

26.03.2012, 15:06

tare buni

Alinutza80 1

26.03.2012, 15:46

Imi pare bine ca va place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D