Crochete de cartofi cu brânză

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2015 | 5903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi fierți în coajă
  • 150 g brânză (burduf, telemea, cașcaval)
  • 2 ouă
  • sare, piper după gust
  • 1 linguriță boia dulce sau 1/2 linguriță boia iute
  • 100 g făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • pesmet
  • ulei pentru prăjit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de cartofi cu brânză:

Fierbem cartofii în coajă și-i lăsăm să se răcească.

Îi curățăm de coajă și-i dăm pe răzătoare.

Brânza se va da si ea pe răzătoare.

Adăugăm 2 ouă, sare, piper, boia, praf de copt, făina. Omogenizăm foarte bine toate ingredientele.

Formăm biluțe, le tăvălim prin pesmet și le prăjim în ulei.


Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de cartofi cu brânză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

- Andreea - 1

19.10.2015, 22:43

mirela0911 1

21.10.2015, 12:56

Bune!

Zamfira 1

21.10.2015, 23:07

Multumesc!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cilbir (Ou posat in iaurt)