Crochete de piept de pui crocante

de raluca95 in Pui, 24 Iun 2015 | 4012 vizualizari

 

De cateva zile ma tot gandesc la reteta asta si in sfarsit am avut ocazia sa o fac :D

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare dezosat
  • jumatate de pahar de vin
  • 5 linguri de ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • sare+piper+boia de ardei
  • 70 g fulgi de porumb
  • 2 linguri de parmezan
  • 5/6 linguri de faina + sare + piper + praf de usturoi
  • 1/2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de piept de pui crocante:

Incepem prin a taia fasii pieptul de pui, dupa care il punem la marinat in vin, ulei de masline, usturoi tocat marunt, sare, piper, boia de ardei cam pentru 2 ore la rece. Intre timp sfaramam fulgii de porumb si ii amestecam cu parmezanul si in alt bol amestecam faina cu putina sare, piper si putin praf de usturoi. Intr-o farfurie batem ouale bine si incepem sa le pregatim : pieptul de pui il scuturam bine de marinata, il dam prin faina, ou si dupaia prin fulgii de porumb si le punem in tava tapetata cu hartie de copt. Cand am terminat le dam la cuptor la 190 de grade pentru 15/20 de minute aproximativ (depinde si cat de mari sunt). Eu le-am servit cu cartofi prajiti si am facut un sos picant. Sper sa va placa, pofta buna :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de piept de pui crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca de pui, cu ceapa si rosii