Crutoane aromate

de Sylvia in Mancaruri de post, 27 Ian 2014 | 3922 vizualizari

 

Tuturor ne plac crutoanele dar cel mai adesea gestul este de a cumpara o punga de crutoane de la magazin pe motiv ca nu sunt scumpe si sunt gata facute…..gresit spun eu cand putem sa le facem atat de simplu acasa din paine pe care nu am folosit-o.

Pentru a avea crutoane bune trebuie sa folosim paine mai veche dar nu uscata…deoarece o sa avem niste crutoane uscate si fara gust.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • cateva felii de paine sau bagheta , care se taie in cuburi medii de marime.
  • Pentru aromatizare mixam intr-un bol 2-3 linguri de ulei de masline, cu patrunjel verde, busuioc, un catel de usturoi si putina sare de mare , ca sa obtinem o pasta gen pesto
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crutoane aromate:

Intr-o tava se aseaza cuburile de paine peste care se stropeste  din belsug cu pasta aromata , se amesteca bine sa se omogenizeze.

Se da tava la cuptor la 210 grade timp de aprox 10 minute, daca setam caldura atat sus cat si jos in cuptor . Se mai amesteca eventual o data in timpul operatiunii de coacere sa fie crocant uniform .

Nimic nu se compara cu niste crutoane proaspete, de la miros la gust si la textura crocanta, se pot consuma imediat sau pastra f bine intr-un bol acoperite cu o folie de aluminiu nu folie alimentara sa se aiba putin aer. Merg de minune in salate, ciorbe , sau de rontait cu branza.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Crutoane aromate 293936
retete culinare - Crutoane aromate 293937
retete culinare - Crutoane aromate 293938

COMENTARII (23)

anca_rm 1

28.01.2014, 09:25

ce bunatati de rontait

Krystyan Trendy 1

28.01.2014, 13:36

imi plac

Lia_ 1

14.03.2014, 07:23

am preparat de multe ori, le mancam si ca pe bake-rolls dar nu stiam de patrunjel. ... si mai puneam oregano

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18