Cuiburi la cuptor

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2013 | 1001 vizualizari

 

Aseara vroiam sa fac ceva insa a iesit altceva :) ... A trebuit sa improvizez insa ce a iesit a fost foarte bun.Chiar daca aspectul pozelor mele nu e super,va asigur ca la gust e bun tare.
Cantitatile nu le-am specificat deoarce eu am pus dupa ochi cum s-ar zice...Depinde de cite persoane sunt la masa,marimea tavii...

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • unt
  • lapte
  • parmezan
  • kaizer
  • porumb dulce din conserva
  • mozzarella
  • sare
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi la cuptor:

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii punem la fiert.Cind s-au fiert ii scurgem de apa si facem un pireu adaugind unt,lapte,parmezan si sare dupa gust.

Separat intr-o tigaie cu putin ulei calim bine kaizerul taiat cubulete impreuna cu porumbul dulce.

Intr-o tava de cuptor punem un strat de pireu.Cu ajutorul unui polonic presam pireul incit sa obtinem niste cuiburi.Acestea le umplem cu amestecul de kaizer si porumb.Iar deasupra (unde dorim) punem si mozzarella taiata cubulete.Presaram apoi marar.

Dam la cuptor la temperatura maxima pina cind mozzarella se topeste putin.

Se servesc calde.

 

RETETA IN IMAGINI

Cuiburi la cuptor-0
Cuiburi la cuptor-1
Cuiburi la cuptor-2

COMENTARII (11)

merisor 1

09.01.2013, 16:54

ianculubita 1

09.01.2013, 17:37

Rocsi 1

09.01.2013, 21:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04