Cuibusor de pasarele a la Ludmila

de Bucataras in Spaghete, 30 Apr 2009 | 5945 vizualizari

 

Ludmila ne-a rasfatat cu retete deosebite. Ma puteti contrazice?

 

INGREDIENTE

  • -    500gr pipote de pasare
  • -    200gr ciuperci proaspete(champignon)
  • -    2 cepe (medii)
  • -    1 morcov
  • -    100ml lapte
  • -    4 linguri de ulei
  • -    400gr spaghetti
  • -    50 gr unt
  • -    200 gr cascaval(tare)
  • -    Sare si condimente dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuibusor de pasarele a la Ludmila:

Prepararea se poate imparti in 2 etape. In prima etapa – pipotele de pasare le spalam si le curatam. Morcovul il dam prin razatoare ,ceapa o taiem in semiluna si impreuna cu ciupercile taiate le prajim in ulei,cu capacul pus cam 7-9 min.

Dupa ce am prajit legumele,adaugam pipotele,laptele,sarea si condimentele, si lasam la foc mic cam 40-45 min(cu capacul pus ca sa se inabuse pipotele sis a devina moi.
Separat fierbem spaghetele in 2 litri de apa cu 2 ling sare, cand sunt gata le strecuram de apa si adaugam untul:
In etapa a 2, finalizam cuibusoarele. Deci spaghetele le aranjam in in forma de cuib, 4 sau mai multe intr-o tigaie adanca.

In mijlocul acestora punem pipotele inabusite cu legumele,deasupra radem cascavalul.
In cuptorul preincalzit punem cuibusoarele cam 10-15 min la t de 170-180grade

Mancarica este gata , ea se serveste cu rosii proaspete si ardei…

POFTA BUNA!

 

RETETA IN IMAGINI

Cuibusor de pasarele a la Ludmila-0
Cuibusor de pasarele a la Ludmila-1
Cuibusor de pasarele a la Ludmila-2
Cuibusor de pasarele a la Ludmila-3

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

14.05.2009, 16:27

minunate...trebuie neaparat sa incerc si eu

fluturas 1

03.11.2009, 11:58

interesante si apetisante...trebuie incercate!

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04