Cupcakes cu dovleac

de ionela2682 in Prajituri, 4 Apr 2013 | 3661 vizualizari

 

Daca tot aveam dovleac in congelator si a ramas putin dupa ce am facut o placinta am pus in aplicare aceste mici prajiturele...yammyy...yammyyy

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cani făină
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita nucsoara
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 ceasca ulei/unt la temperatura camerei
  • 1 cană de zahăr alb granulat
  • 2 oua mari
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 1 cana dovleac ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes cu dovleac:

Intr-un castron se cerne faina impreuna, praf de copt, bicarbonatul de sodiu, condimentele scortisoara , nucsoara ,vanilia , zaharul vanilat, și sare.

In castron se bate uleiul/untul și zahărul până când devine pufos. Adăugați ouăle, se bate bine după fiecare adăugare. Cu mixerul la viteza mica, adaugati amestecul de făină cu condimente si dovleacul,se mixeaza pana la omogenizare

Se umplu cupele brioșă în mod uniform cu ajutorul a două linguri și se dau la cuptor pentru aproximativ 18 - 20 de minute, sau până ce trece testul scobitorii. Se lasa sa se raceasca .Optional decoram cu frisca

Sursa

TIPS-URI

1

-pentru a obtine culoarea aceea minunata folositi dovleac copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema de mure