Cupe de capsuni cu mascarpone

de Dnelutza in Dulciuri, 22 Feb 2010 | 2357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g de capsuni
  • 250 g mascarpone
  • 50 g brinza philadelphia
  • 70 g zahar pudra
  • 1 lingura zahar tos
  • 1 lingurita zeama lamiie
  • fulgi de ciocolata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupe de capsuni cu mascarpone:

Spalam capsunile, le curatam de codite iar 300 g le taiem feliute/bucatele, depinde de paharele/cupele in care le vom aseza.



Mascarponele, brinza si zaharul pudra le punem in robot si cu viteza cea mai mare le zbatem bine, timp de citeva minute. Din restul de capsuni (150 g), lingura de zahar tos si zeama de lamiie, facem cu mixerul un piure. Rasturnam piureul de capsuni peste capsunile taiate feliute si le amestecam usurel.



Asezam capsunile in cupe (sugerez ca, cupele sa fie micute), dupa care cu siringa pentru dulciuri, punem crema de mascarpone peste capsuni si bagam cupele in frigider.



Cind dorim sa servim, ornam cu fulgi de ciocolata.

 

TIPS-URI

1

in locul fulgilor de ciocolata, putem pune alune sau nuci prajite si caramelate, doar in momentul cind le servim

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cupe de capsuni cu mascarpone 18582
retete culinare - Cupe de capsuni cu mascarpone 18583
retete culinare - Cupe de capsuni cu mascarpone 18584
retete culinare - Cupe de capsuni cu mascarpone 18585

COMENTARII (19)

Dnelutza 1

23.02.2010, 09:48

Acum lamureste-ma ce si cum, ca sint in ceata totala

elena1988 1

10.03.2011, 17:48

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:54

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!