Cuscus cu sfecla rosie si piept de pui

de aziz in Pui, 9 Mar 2011 | 7304 vizualizari

 

daca scoatem carnita poate fi o mincare de post excelenta...

 

INGREDIENTE

  • 2 buc sfecla marisoare
  • un pachet cuscus
  • un piept pui fiert
  • patrunjel verde
  • lamaie
  • sare piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuscus cu sfecla rosie si piept de pui:

se taie partea cu frunze a sfeclei si se impacheteaza in folie de aluminiu, apoi se da la cuptor pina poti baga o scobitoare foarte usor in ea, asta inseamna cam 45 minute, apoi se scoate si se curata de pielita se taie dupa preferinta. Se sareaza, pipereaza. Adaugam sucul de lamaie, iar cui ii place si o lingura doua de ulei de care doriti. Se adauga si patrunjel tocat. Cucscus-ul se face dupa instructiunile de pe plic iar pieptul de pui fiert in apa cu legume si sare .pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuscus cu sfecla rosie si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cous cous in stil indian