Deliciu cu dulceata

de gaby_gabytza in Prajituri, 19 Iul 2012 | 879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 4 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • dulceata de capsuni
  • dulceata de cirese
  • sare
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deliciu cu dulceata:

Batem albusurile spuma cu zaharul si cu un praf de sare.Amestecam galbenusurile cu plicurile de zahar si cu uleiul.rasturnam compozitia de galbenusuri peste cea de albusuri amestecand usor cu o lingura de lemn de jos in sus.Amestecam faina cu praful de copt si o punem in ploaie peste compozitie amestecand in continuare incet cu lingura de lemn.Ungem o tava cu ulei,o tapetam cu faina si rasturnam compozitia.Deasupra punem,cu o lingura,uniform pe toata suprafata tavii ,dulceata de capsuni si dulceata de cirese.Dam tava la cuptorul preincalzit pana ce prajitura capata o culoare aramie.Dupa ce o scoatem din cuptor o pudram cu zahar pudra

 

RETETA IN IMAGINI

Deliciu cu dulceata-0
Deliciu cu dulceata-1
Deliciu cu dulceata-2
Deliciu cu dulceata-3

COMENTARII (7)

Bunica

Bunica 1

19.07.2012, 20:20

Prajitura cu dulceata de capsuni si cireseeee, buuuuuuuuuuun!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

19.07.2012, 20:26

iri_iri

iri_iri 1

19.07.2012, 22:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!