Desert bezele

de katty in Dulciuri, 27 Iun 2020 | 2185 vizualizari

 

In sfarsit am spart si eu gheata si m-am incumetat sa fac bezele. Au iesit minunate si deja ma gandesc la urmatoarea serie.

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri
  • 100 gr zahar cu granulatie mica
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • un praf de sare
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bezele:

Mixam albusurile cu un praf de sare spuma tare, apoi  adaugam cate o lingura de zahar, mixand intruna pana se adauga tot zaharul si bezeaua devine ferma. Adaugam  zeama de lamaie, omogenizam, apoi, cu ajutorul unui pos punem gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Incalzim cuptorul la 150 de grade C, apoi  reducem focul la 110  grade C, in momentul cand introducem tava.

Lasam bezelele la cuptor aproximativ 1 ora, 1 ora  si 10 minute, apoi oprim focul si le lasam acolo pana se racesc. Desprindem bezelele cu atentie de pe hartia de copt.

TIPS-URI

1

folositi albusuri proaspete la temperatura camerei

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bezele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de inghetata cu coacaze rosii, caise si zmeura