Desert briose cu ciocolata

de oanapl in Prajituri, 7 Oct 2017 | 1731 vizualizari

 

Am câștigat recent o tavă de brioșe simpatică și m-am gândit să o testez. Această rețetă am pregătit-o astăzi împreună cu fetița mea, după o rețetă de la Marilena .

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă
  • 70 g zahăr
  • 100 g ciocolată neagră
  • 100 g unt
  • 250 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • esență de lămâie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu ciocolata:

Pui ouăle într-un bol înalt împreună cu zahărul măcinat și le mixezi câteva minute până când obții o spumă aerată. Adaugi esența de lămâie și mixezi.
Ciocolata împreună cu untul le topești la bain marie, le lași la răcit câteva minute, apoi le torni peste spuma de ouă.
Cerni făina împreună cu praful de copt și le încorporezi în aluat.
Toate ingredientele le omogenizezi încet cu o lingură.
Torni aluatul în formele de copt și le bagi în cuptorul preîncins și coci brioșele la o temperatură medie timp de 25 de minute, apoi le scoți și le lași la răcit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

08.10.2017, 19:59

Servesc si eu!

oanapl 1

09.10.2017, 21:12

Cu drag vă servesc! Mă bucur că vă plac!

Ancutsa 1

09.10.2017, 21:27

Tare bune! Vad ca ai avut ajutor de nadejde!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose negrese