Desert chec cu cacao si zmeura

de stefy_a in Dulciuri, 16 Mai 2017 | 2753 vizualizari

 

"reteta pentru picnic"

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 185 g zahar
  • 150 ml lapte
  • 80 ml ulei
  • 8 linguri cu varf de faina
  • 40 g cacao
  • 1/2 plic praf de copt
  • circa 200 g zmeura
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec cu cacao si zmeura:

Ouale se mixeaza cu zaharul pana devin cremoase, si zaharul s-a topit. Se toarna treptat, uleiul si se mixeaza in continuare; apoi se toarna laptele si se mixeaza. Urmeaza faina amestecata cu praful de copt si cacaua cernuta.
Se amesteca usor cu o lingura pana la omogenizarea compozitiei.
Compozitia astfel obtinuta, se toarna in tava de chec tapetata cu hartie de copt. Deasupra se asaza zmeura si se introduce tava in cuptorul, in prealabil incins, la 160 de grade C.
Se lasa circa 50 de minute (faceti si testul cu scobitoarea pentru timpul de coacere difera foarte mult de la un aragaz la altul ).
Se lasa sa se raceasca si apoi se feliaza.
 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec cu cacao si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu suc de portocale