Desert cheesecake cu ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 14 Apr 2019 | 2994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g biscuiti
  • 1 lingura cacao
  • 70 g unt
  • 1 kg branza dulce de vaci
  • 4 oua
  • 2 linguri amidon
  • o cutie mica smantana grasa(25% grasime)
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g crema de ciocolata
  • 150 g ciocolata cu lapte
  • 2-3 linguri de lapte dulce
  • napolitane, bomboane de ciocolata pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu ciocolata:

Am macinat biscuitii, i-am amestecat cu untul topit si o lingura de cacao. Am asezat amestecul de biscuiti intr-o forma rotunda de tort cu inel detasabil. Am introdus forma la rece.

Am mixat ouale cu zaharul pudra( daca va place mai dulce mariti cantitatea de zahar), am adaugat branza si smantana si apoi amidonul.

Am impartit compozitia in doua si in una am adaugat crema de ciocolata( eu am folosit fineti).

Am pus compozitia de branza peste baza de biscuiti, apoi compozitia de branza cu ciocolata si am introdus vasul la cuptor la foc mediu pentru cca 60 minute.

Am topit  la microunde150 g ciocolata cu lapte cu cateva linguri de lapte si am distribuit peste cheesecake.Peste ciocolata am aruncat napolitane maruntite si bomboane de ciocolata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake de ciocolata, la rece