Desert din biscuiti cu ricotta si curmale

de Valclaudia in Dulciuri, 4 Oct 2015 | 876 vizualizari

 

simplu de preparat si absolut delicioase

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. curmale deshidratate
  • 450 gr.biscuiti zdrobiti la robot
  • 3 linguri zahar pudra
  • 3 linguri seminte de canepa decorticata
  • 1 lingura (cu varf) pudra din coaja de struguri rosii
  • 2 sticlute esenta de rom
  • 50 ml cafea tare (racita)

Pentru decor avem nevoie de:

  • 2 linguri pudra de cacao
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert din biscuiti cu ricotta si curmale:

Indepartam samburii din curmale,apoi le trecem prin robot sa se marunteasca.

Adaugam biscuitii peste pasta obtinuta din curmale, punem totul intr-un castron.

Adaugam zaharul pudra, semintele de canepa, pudra din coaja de struguri,branza ricotta,esenta de rom, cafeaua rece.

Amestecam totul foarte bine pana se omogenizeaza compozitia si formam mingiute de marimea dorita.

Trecem apoi mingiutele prin zahar pudra si pudra de cacao si servim.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Desert din biscuiti cu ricotta si curmale 404412
retete culinare - Desert din biscuiti cu ricotta si curmale 404413
retete culinare - Desert din biscuiti cu ricotta si curmale 404414
retete culinare - Desert din biscuiti cu ricotta si curmale 404415
retete culinare - Desert din biscuiti cu ricotta si curmale 404416
retete culinare - Desert din biscuiti cu ricotta si curmale 404417
retete culinare - Desert din biscuiti cu ricotta si curmale 404420
retete culinare - Desert din biscuiti cu ricotta si curmale 404421
retete culinare - Desert din biscuiti cu ricotta si curmale 404422
retete culinare - Desert din biscuiti cu ricotta si curmale 404423

COMENTARII (13)

Andreea Caroline 1

04.10.2015, 15:55

Andra_Constantinescu 1

04.10.2015, 18:31

Yammy!

mirela0911 1

04.10.2015, 18:55

Mmmm, ce bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: