Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Pofta mare de gogosi, ingrediente la indemena, putin chef de treaba si gata!
Intr-un castron incapator, punem ouale, sarea si zaharul si frecam cu o lingura pana se dizolva. Adaugam zaharul Bourbon, coaja de citrice si iaurtul si amestecam bine. Faina o amestecam cu praful de copt si bicarbonatul si o cernem incet peste compozitie; amestecam cu grija, pana obtinem un aluat moale, consistent care curge.
Incingem ulei intr-o craticioara si punem cu clestele de inghetata gramajoare de aluat la prajit. Cand incep sa se rumeneasca gogoselele, se intorc singure sau le ajutati.
Dupa ce s-au bronzat pe toate partile, le scoatem pe servet absorbant, lasam sa se raceasca putin, apoi le tavalim prin zaharul vanilat.
Servim simple, cu dulceata sau smantana.
Pofta buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult