Desert inghetata Paradis cu fructe de padure si ciocolata

de amalia01 in Dulciuri, 22 Iul 2017 | 1861 vizualizari

 

E vara, vara si uit de orice dieta!
De fapt, nu prea am pofta de mancare-mancare, doar de...dulciuri...
Perfecta la ceas de seara, privind stelele alaturi de cei dragi... <3

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida
  • 200 ml lapte condensat
  • ciocolata Nestle Dessert Noir
  • fructe de padure
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata Paradis cu fructe de padure si ciocolata:

Bati frisca, apoi adaugi treptat laptele condensat, mixand continuu.

Cand compozitia este cremoasa, o imparti in doua.

In jumatate, adaugi ciocolata rasa si omogenizezi cu o spatula. In cealalta jumatate, adaugi fructele pasate cu ajutorul unei furculite.

 Pentru inghetata eu am folosit forme de briose din silicon pe care le-am umezit.

Am pus cate 2 lingurite de crema cu fulgi de ciocolata, apoi din cea cu fructe si le-am asezat in tava congelatorului.

Lasi la congelator pentru 2 ore.

Servesti inghetata cu sirop proaspat de fructe de padure si frunzulite de menta. ( dupa ce o scoti din forma)

Spor si pofta sa aveti!

TIPS-URI

1

combinatia de ciocolata cu fructe nu da gres niciodata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata Paradis cu fructe de padure si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert Choux a la Creme