Desert la pahar

de Krystal in Dulciuri, 26 Sep 2015 | 2456 vizualizari

 

Este un desert racoritor si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 5 piscoturi ( 1 pentru fiecare pahar )
  • 1 plic de crema pentru prajituri de fructe de padure
  • 2 piersici mari
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

Se taie bucatele piscoturile si se pun pe fundul paharului.

Se prepara crema pentru prajituri si se amesteca cu persicile taiate cubulete mici.

Apoi si pune peste piscoturile in pahare si se da la rece in frigider.

Se serveste rece ca desert.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură la pahar