Desert la pahar

de Ancutsa in Dulciuri, 19 Iul 2017 | 2038 vizualizari

 

Ce poţi face cu checul atunci când rămâne şi se usucă? Eu am dorit să-l reinventez, aşa că am pregătit pentru cei dragi un desert la pahar răcoritor şi gustos.

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de chec uscat
  • Îngheţată cu vanilie şi cacao (de casă sau din comerţ)
  • cafea preparată
  • 4 linguriţe cu dulceaţă de cireşe
  • 50 g ciocolată cu lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

 

Se prepară cafeaua şi se lasă puţin la răcit.

Se rupe checul în bucăţi mai mici.

În fiecare pahar, se aşază un strat de îngheţată, un strat de chec care se însiropează cu cafea, apoi câte o linguriţă de dulceaţă, din nou îngheţată, la final, chec. Se stropeşte cu cafea, se rade ciocolata care se va topi şi va da o notă specială.

 

Pofta Buna!

 

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

 http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/07/desert-la-pahar.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura desteapta cu ciocolata