Desert papanasi moldovenesti

de Bya Ralu in Dulciuri, 24 Ian 2021 | 2192 vizualizari

 

am facut dupa reteta lui Miha initial,dupa am mai completat cu gris ,era prea moale compozitia https://dulciurifeldefel.ro/papanasi-moldovenesti/papanasi-moldovenesti-4/

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 4-5 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • esenta vanilie
  • optional gris daca este prea moale
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert papanasi moldovenesti:

Branza de vaci se pune intr-un castron, adaugam zaharul si ouale si amestecam.

Se pune esenta de vanilie si faina.

Compozitia trebuie sa fie mai tare,nu apoasa,eu am mai adaugat gris si am lasat circa 10 minute deoparte compozitia.

Intr-o tigaie punem ulei la incis,iar cu o lingura punem din compozitia de papanasi la prajit.

Se scot pe un servet de hartie,pentru a absoarbe uleiul in exces.

Se servesc atat calzi cat si reci,cu smantana si dulceata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert papanasi moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert reteta de preparare a papanasilor cu branza proaspata de vaci