Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
De mult am in plan sa fac o placinta cu iaurt, dar am tot amanat, rau am facut, tare delicioasa a iesit.
Intr-un castron am pus iaurtul, zaharul, ouale, praful de sare si grisul, am omogenizat, la final am adaugat esenta de lamaie si stafidele.
Am tapetat tava ( 24/35 cm) cu hartie de copt, am pus 5 foi de placinta ca baza, dupa fiecare foaie pusa am uns cu ulei, am turnat o parte din compozitie ( imaginar am impartit in 3 compozitia), peste am pus 4 foi unse cu ulei, din nou compozitie si alte 4 foi unse cu ulei, am adaugat si ultima parte de compozitie si ultimile 3 foi unse cu ulei.
Am crestat cu varful unui cutit ascutit toata suprafata placintei.
Am bagat tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pana ce incepe sa se rumeneasca frumos. Am verificat cam la 20 min de cand am bagat tava in cuptor si am mai intepat placinta in locurile unde sa umflat. Am scos tava din cuptor si am lasat-o cca 20 min dupa care n-am mai rezistat si am taiat-o, daca era dupa mine o mancam asa fierbinte. Este un deliciu, sa aveti pofta !
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult