Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Aveam niste caise, cirese si binenteles zmeura si am zis sa fac ceva rapid, de vara.
Albusurile cu un praf de sare le-am mixat pana am obtinut o spuma tare. Galbenusurile cu zaharul pudra si untul moale ( eu l-am dat pe raztoarea mica, am uitat sa-l scot mia inainte din frigider) le-am mixat bine, am adaugat faina si am omogenizat. La final am incorporat albusurile batute spuma, cu miscari lente de jos in sus. Am tapetat cu hartie de copt tava ( dimensiuni 28/ 18 cm ) am turnat blatul in tava apoi am asezat fructele, peste fructe am presarat zahar brun. Am bagat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade, cand a inceput sa se rumeneasca frumos deasupra si a trecut testul scobitorii am scos tava din cuptor. Am lasat sa se raceasca si apoi am portionat.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult