Desert Tiramisu

de trifadalia in Dulciuri, 16 Ian 2019 | 2220 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de piscoturi
  • 5 oua
  • 500 gr mascarpone
  • 100 ml lichior de cafea
  • 10 linguri de zahar
  • 100 ml cafea naturala indulcita
  • 50 gr cacao pentru pudrat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu:

Se separa albusul de galbenus.

Albusurile se bat spuma cu cele 5 linguri de zahar pana devin o spuma tare si ridicand castronul spuma rezista sa stea in castron daca se intoarce invers.

Separat galbenusurile de la oua se freaca cu restul de zahar ( 5 linguri) pana ce consistenta lor se albeste si se ingroase. Se pune si mascarpone si se mai amesteca 2-3 minute. Se adauga  si lichiorul de cafea omogenizandu-se usor dupa care se amesteca cu albusurile batute spuma cu grija de jos in sus, cu o lingura de lemn.

Piscoturile se inmoaie in cafeaua indulcita, dupa care se ia un vas de yena si se pune un rand de piscoturi, unul de crema si tot asa pana la epuizarea lor. Deasupra se mai lasa crema si se pudreaza cu cacao. Se da la rece pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert alivenci moldovenesti dulci