Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Sunt usor de facut, crocante si un desert sanatos.
Va indemn sa le incercati!
Punem visinele la scurs intr-o sita. Daca aveti congelate, le scoateti mai din timp. Eu am avut visine la borcan,reteta o gasiti aici:
Intr-o oala, adaugam peste visinele scurse, dulceata de mure. Punem pe foc mic.
Cand incepe sa fiarba, adaugam amidonul amestecat cu sucul scurs de la visine. Lasam 5 minute pana compozitia se ingroasa.
Oprim flacara si dam compozitia la racit complet.
Foile de placinte dezghetate le intindem si le taiem fasii.
Luam cate 3-4 foi (fasii) si le ungem cu unt topit. Suprapunem foile unse si in margine colt punem o lingura de umplutura.
Aducem coltul in asa fel, incat sa formeze un triunghi si mergem asa pana se termina fasia.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezam trigoanele si le ungem cu unt topit.
Pornim cuptorul si cand a ajuns la 180 grade C, introducem tava si lasam pentru 25-30 min la copt.
Oprim cuptorul si le lasam sa raceasca.
Inainte de a fi servite puteti sa le pudrati cu zahar.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult