Diverse... la gratar

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 11 Apr 2010 | 3061 vizualizari

 

daca-i vorba de gratare,apoi vin si io:)))).e mancarea la care nu contribui cu nimic,doar pap:))),cezar e sefu':)))

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc
  • carnita de vita
  • carnaciori de casa
  • copanele de pui
  • aripioare de pui(preferatele mele) 
  • piept de pui
  • sare,
  • piper,
  • mustar,
  • bere,
  • ulei plus..un gratar..plus..un bucatar:))) 
  • ceapa
  • ciuperci
  • ardei gras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Diverse... la gratar:

carnea de porc,vita,pieptul de pui,se taie de marimi potrivite (mai groase decat snitelele)si se condimenteaza doar cu sare si piper

gratarul se incinge,se "curata"cu o bucata de slaninuta apoi se aseaza carnita

dupa ce s-a facut pe-o parte se toarna peste,putina bere,se mai lasa 10minute apoi iar se stropeste cu bere

aripioarele de pui se dau printr-un amestec de bere,ulei,sare,piper,mustar-ies absolut delicioase!!!!

carnatul,costita,se prepara ca atare,fara adaosuri

daca doriti frigarui,alternati pe betele pt frigarui:carne de pui(piept),ciupercute,ceapa,ardel

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Diverse... la gratar 26075
retete culinare - Diverse... la gratar 26091

COMENTARII (30)

elena1988 1

13.03.2011, 15:46

abia astept sa vina caldura m-ai bine

Rux 1

02.02.2013, 12:43

Pai daca arata cum arata...normal )) n-au rezistat furaciosii...hay Gabyta ca scoti bani grei!

gaby_duceag 1

02.02.2013, 12:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55