Dovlecei crocanti cu susan la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2012 | 4376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • o punga ideea zilei crocant din cuptor ( in mod normal se foloseste pentru pui, dar eu am vrut sa incerc si cu dovlecei)
  • 2 oua
  • cascaval ras
  • marar
  • 2-3 catei de usturoi
  • susan
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei crocanti cu susan la cuptor:

Se curata dovleceii de coaja, se taie in felii potrivite, dupa care se dau cu sare si se pun intr-o sita pentru a-si lasa apa.

Se bat ouale impreuna cu sarea si piperul, dupa care se adauga mararul, cascavalul ras si usturoiul pisat.

Intr-o farfurie se amesteca pesmetul din punga ideea zilei si susanul ( puneti cat vreti ).

Dovleceii se dau prin amestecul de ou si cascaval, dupa care se tavalesc prin pesmet si susan.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit cca 40 de minute la foc mic.

Se servesc cu sos format din maioneza si kechup.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Dovlecei crocanti cu susan la cuptor 173245
retete culinare - Dovlecei crocanti cu susan la cuptor 173246
retete culinare - Dovlecei crocanti cu susan la cuptor 173247
retete culinare - Dovlecei crocanti cu susan la cuptor 173248
retete culinare - Dovlecei crocanti cu susan la cuptor 173249
retete culinare - Dovlecei crocanti cu susan la cuptor 173250
retete culinare - Dovlecei crocanti cu susan la cuptor 173251

COMENTARII (21)

Sylvia 1

10.08.2012, 10:54

wow ce combinatie super, o sa o testez si eu !

Dana Cristea - pusikmea 1

11.08.2012, 16:22

Ma bucur mult sa vad ca va place asa tare, sa-i incercati, ca tare-s buni, am mai incercat cu ideea zilei si niste chiftelute, care au iesit super bune, doar pieptul de pui nu-mi place cum iese

jolygina 1

16.08.2012, 00:50

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29