Aperitiv dovlecei crocanti la cuptor

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2015 | 33671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 250 ml iaurt
  • 50 ml ulei
  • pesmet
  • 50 g branza mai uscata
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv dovlecei crocanti la cuptor:

Dovleceii se curata de coaja, se taie bastonase si se sareaza. Amestecam iaurtul (eu am amestecat iaurt cu smantana) cu uleiul si separat pesmetul cu branza rasa.

Bastonasele de dovlecei, zvantate de apa se tavalesc prin amestecul de iaurt si ulei apoi prin pesmetul amestecat cu branza. Se asaza intr-o tava cu hartie de copt si se introduc la cuptor aproximativ 25 minute  pana se rumenesc bine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv dovlecei crocanti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de telemea